Leveringsvoorwaarden

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uw bestelling tijdig door te geven. De prijzen zijn telefonisch of via e-mail opvraagbaar en zijn gebaseerd op een minimale afname van 25 personen. Bij kleinere groepen wordt een meerprijs in rekening gebracht. Alle prijzen zijn inclusief btw. Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na factuurdatum. Voor het bezorgen van buffetten worden geen kosten in rekening gebracht, tenzij de afstand meer dan 12 kilometer (enkel) bedraagt.

Voor borden, bestek, opscheplepels en servetten dient u zelf zorg te dragen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen, geef dit dan s.v.p. tijdig door. Als u de afwas door ons wilt laten verzorgen, vragen wij u dit van te voren aan te geven, anders serviesgoed schoon retour.
Ook voor overig verhuurmateriaal (van tap tot tent) kunt u bij ons terecht. Het inzetten van personeel behoort eveneens tot de mogelijkheden. Vraag er gerust naar.

Kosteloos annuleren van buffetten is mogelijk tot 7 dagen voor de uitvoeringsdatum. Bij annulering binnen een korter tijdsbestek zien wij ons genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Voor het annuleren van ‘groot’ verhuurmateriaal (zoals wc-wagens en tenten) hanteren wij een termijn van 14 dagen. Bij annulering binnen een korter tijdsbestek wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.